Magazin

Sănătatea și energia pozitivă a tuturor clienților noștri a fost și va fi mereu prioritatea noastră numărul #1. În contextul actual, luăm în permanență măsuri de prevenție împotriva COVID-19, astfel încât să putem proteja atât clienții, cât și livratorii și partenerii noștri.

Timpul de livrare poate fi diferit fata de situatiile normale. Comenzile sunt pregatite in ziua procesarii. Curierul poate prelua comanda, in aceeasi zi, daca a fost procesata pana la ora 16:00, sau a doua zi. Monitorizăm constant situația și ne asigurăm că sunt respectate toate normele impuse pentru protejarea sănătății și siguranței tale.

Pentru protectia dumneavoastra, recomandam in continuare ca la primirea coletelor sa pastrati distanta de 1,5-2.0 metri, la fel la achitarea acestora. Pentru siguranta, este recomandabila si dezinfectarea imediata a mainilor dupa vehicularea banilor. Va recomandam folosirea modalitatilor de plata online pentru bunurile achizitionate, pentru a evita manipularea fizica a numerarului.

Filter