Ser Anti-rid Velvet Diamond, 40 ml

Formula inovatoare a unui dispozitiv special de microdifuziune cu eliberare simultană de ser cu acțiune puternică anti-îmbătrânire pentru pielea matură și/sau deteriorată.

225 de ace hexagonale din oțel inoxidabil ajută la difuzia și absorbția ingredientelor active ale serului în straturile pielii și, în același timp, îi sporesc acțiunea antirid cu rezultate imediat vizibile într-o zi.

345,10 lei - TVA inclus

Acest produs beneficiaza de 345.1 Puncte Club Frezyderm!

Vezi coșul
Disponibilitate: În stoc SKU 5202888271311 Categories , Etichete , ,
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

Ser anti-rid cu formula inovatoare a unui dispozitiv special de microdifuziune cu eliberare simultană de ser cu acțiune puternică anti-îmbătrânire pentru pielea matură și/sau deteriorată.

225 de ace hexagonale din oțel inoxidabil ajută la difuzia și absorbția ingredientelor active ale serului în straturile pielii și, în același timp, îi sporesc acțiunea antirid cu rezultate imediat vizibile într-o zi.

37% reducerea ridurilor*

*Acid Hyaluronic

19% reduce rugozitatea pielii **

**Exopolizaharidă marină

20% imbunatatirea aspectului pielii **

**Exopolizaharidă marină

Îmbogățit cu pulbere de diamant de maximă eficiență, Serul anti-rid Diamond activează reînnoirea celulelor pentru o piele întinerită cu o strălucire radiantă. În același timp, combinația selectată cu grijă de ingrediente anti-îmbătrânire combate ridurile statice și dinamice, crește fermitatea, densitatea și elasticitatea pielii îmbunătățind în același timp mecanismele de hidratare.

 Cu Serul anti-rid Diamond poți avea o intervenție estetică de acasa!

Instructiuni de folosire:

  1. Indepartati capacul transparent
  2. Rotiti de partea alba in sensul invers al acelor de ceas pana ajungeti cu specificatia ‚ON’ la marcajul indicat
  3. Tineti flaconul in jos si strangeti usor pana apare serul ( In interiorul cutiei gasiti poze)
  4. Aplicati rollerul pe pielea fetei orizontal, vertical si in diagonala
  5. La final rotiti de partea alba a flaconului in sensul acelor de ceas pana specificatia “OFF” ajunge la marcajul indicat
  6. Curațati rollerul cu alcool inainte si dupa folosire.

Aplicare

  • Doar seara
  • 1-2 ori pe saptamana pe fata curata
  • Nu folositi crema sau alt ser dupa aplicarea Serului anti-rid Diamond

Ingrediente:

Aqua, Glycerin,Pentylene Glycol, Inositol, Pisum Sativum Extract,Trifolium Pratense Extract, Diamond Powder, Acetyl Hexapeptide-8, Pentapeptide-18, Hyaloronic Acid, Citric Acid, Lecitin, Potassium Sorbate, Silanetriol, Acrylic Acid, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Methylpropanediol, Disodium EDTA, Sodium Benzoate, Chlophenesin, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum.