POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

 

Confidențialitatea datelor este de o importanță deosebită pentru societatea M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L. și dorim să fim deschiși și transparenți în privința prelucrării datelor cu caracter personal. Prin urmare, avem o politică în care este definit modul de prelucrare și de protejare a datele dumneavoastră cu caracter personal.

Datele dumneavoastră personale vor fi folosite de vânzător numai in scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea si procesarea comenzilor (accesare comanda, confirmare, facturare, livrare), eventualele promoții si buletinele informative periodice daca ați fost de acord cu înscrierea la newsletter, etc.

Compania M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L. este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteți și răspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor.

Toate datele de identificare ale societatii: S.C M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L. în Bucuresti, Sector 6, Str. Prelungirea Ghencea, Nr.65 B, Camera 3,  Bl. G, Sc.3, Et.3, Ap.16, cod postal: 061702, înregistrată la Registrul Comerţului din Bucuresti, sub nr J40/1509/2018 , cod fiscal RO38797827, telefon: +40 722 177 052, +40 722 460 319, email: comenzi@frezyderm-romania.ro.

M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L. colecteaza, de la clientii sai urmatoarele date cu caracter personal, cu scopurile precizate:

  • Date necesare facturarii / livrarii comenzilor, furnizate in mod voluntar respectiv nume, prenume, adresa de facturare / livrare, telefon, si partajate cu companiile de curierat Fan Courier, Bookcurier sau GLS, UrgentCargus, Posta Panduri, Posta Romana, etc.
  • Adresa de e-mail necesara clientilor pentru accesarea propriului cont creat pe website-ul frezyderm-romania.ro si pentru modificarea datelor de facturare / livrare;
  • Adresa de e-mail, nume si prenume, in scop de marketing, respectiv pentru transmiterea prin e-mail a ofertelor si a buletinelor de informare pentru vizitatorii care opteaza pentru inscrierea la newsletter. Aceste date sunt partajate cu site-uri terte care sunt in concordanta cu Directiva 95 / 46/ EC, respectiv Mailchimp.com, dar si cu agentia de marketing care gestioneaza campaniile pentru site-ul frezyderm-romania.ro
  • Toate datele cu caracter personal din e-mail-ul de confirmare comanda / formular de garantie / formular retur (respectiv adresa e-mail, nume, prenume, adresa facturare / livrare) in scop de comunicare cu clientul pentru rezolvarea anumitor situatii ce tin de retur, garantie.
  • Cookie-uri, partajate cu Google Analytics , Google Adwords si Facebook Ads
  • Pentru toate scopurile declarate de mai sus clientul trebuie sa isi dea acordul explicit pentru procesarea datelor cu caracter personal, in caz contrar scopul nu poate fi atins.

Conform Legii nr. 677/2001 si a Directivei privind protecția datelor cu caracter personal 95/46/EC , beneficiaza de dreptul de acces, interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, dreptul de portabilitate a datelor si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, de dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea acestora (dreptul de a fi uitat).
Pentru exercitarea acestor drepturi, clienții S.C M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L. se pot adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la punctul de lucru al firmei (Bucuresti, Sector 6, Str. Prelungirea Ghencea, Nr.65 B, Bl. G, Sc.3, Et.3, Ap.16, camera 2) sau prin e-mail catre adresa contact@frezyderm-romania.ro . De asemenea, este recunoscut dreptul clientilor de a se adresa justitiei.

Daca unele din datele furnizate de clienti sunt inexacte, sunt rugati sa ne informeze cat mai curand posibil prin e-mail catre contact@frezyderm-romania.ro

Care sunt drepturile dumneavoastră?
Dreptul la acces: 
Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Puteți contacta societatea S.C M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L, care vă va furniza datele cu caracter personal prin e-mail.

Dreptul la portabilitate:
Ori de câte ori societatea M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L., vă prelucrează datele cu caracter personal prin mijloace automate în baza acordului dumneavoastră sau în baza unui acord, aveți dreptul să obțineți transferul unei copii a datelor dumneavoastră într-un format structurat folosit în mod frecvent și prelucrabile automat către dumneavoastră sau către o altă parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ați trimis.

Dreptul la rectificare: 
Aveți dreptul să solicitați rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete.  Dacă aveți un cont de client la societatea M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L.sau sunteți membru al societatii M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L., puteți să vă editați datele/ sau sa solicitati editarea datelor cu caracter personal din contul dumneavoastră.

Dreptul la ștergerea datelor:
Aveți dreptul să ștergeți oricând orice date cu caracter personal prelucrate de societate, cu excepția următoarelor situații:
* aveți o comandă deschisă care nu a fost încă expediată sau a fost parțial expediată;
* aveți o datorie neplătită la societatea M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L., indiferent de metoda de plată;

* dacă există bănuiala sau ați folosit serviciile noastre în mod abuziv în ultimii patru ani;
* datoria pe care o aveți la societatea M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L. a fost vândută unei terțe părți în ultimii trei ani sau în ultimul an pentru clienții decedați;
* dacă ați efectuat o achiziție, vă vom păstra datele cu caracter personal în legătură cu tranzacția dumneavoastră conform legislației de contabilitate.


Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interes legitim: 
 

Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interesul legitim în societate. M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L. nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare.

Dreptul dumneavoastră de a vă opune marketingului direct:
Aveți dreptul să vă opuneți marketingului direct, inclusiv analizei profilului în scopuri de marketing direct.

Vă puteți dezabona de la marketingul direct prin următoarele mijloace:

* urmând instrucțiunile din fiecare e-mail de marketing;
* modificând setările contului dumneavoastră;

Dreptul la restricționarea prelucrării:
Aveți dreptul să solicitați ca societatea M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L. să restricționeze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:

* dacă vă opuneți prelucrării în baza interesului legitim în societatea M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L., societatea M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L. va restricționa orice prelucrare a acestor date până la confirmarea interesului legitim.
* dacă afirmați că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt incorecte, societatea M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L.  să restricționeze orice prelucrare a acestor date până la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
* dacă prelucrarea este ilegală, puteți să vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal și să solicitați restricționarea utilizării datelor dumneavoastră cu caracter personal.
* dacă societatea M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L. nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a vă apăra drepturile în instanță.

Acordăm o importanță deosebită protecției datelor cu caracter personal și, prin urmare, avem personal dedicat serviciilor de asistență pentru clienți care vă gestionează solicitările în legătură cu drepturile dvs. menționate mai sus. Personalul nostru vă stă la dispoziție întotdeauna la adresa contact@frezyderm-romania.ro

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza prin mijloace automate, cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea, confidentialitatea si respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Certificat de securitate achizitionat si instalat pe serverul pe care sunt colectate date cu caracter personal.

Parolele nu se afiseaza in clar pe monitor.

Datele cu caracter personal nu se stocheaza mai mult decat este necesar pentru realizarea scopurilor pentru care au fost prelucrate.

Dacă sunteți de părere că societatea M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L. vă prelucrează datele cu caracter personal într-un mod incorect, ne puteți contacta. De asemenea, aveți dreptul să adresați o plângere unei autorități de supraveghere.

 

Pentru cât timp sunt colectate datele personale
Datele personale colectate de M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L. vor fi prelucrate în atingerea scopului comercial specific desfășurării activității comerciale:
pe toată durata executării contractului/execuției comenzii/raportului comercial;
ulterior finalizării raportului comercial/încetării contractului, pentru o perioadă de 5 ani;
ulterior expirării perioadei de 5 ani, în cazul în care păstrarea datelor personale colectate este necesară în conformitate cu legislația aplicabilă în domeniu, însă fără a depăși durata maximă prevăzută de aceasta.
Perioada de-a lungul căreia procesăm/prelucrăm datele tale personale în scop de marketing & statistică, având temei consimțământul tău valabil, începe de la acordarea consimțământului și se încheie la retragerea sa.

Poți obține oricând informații detaliate accesând site-ul nostru în cadrul rubricii Politica privind Prelucrarea Datelor Personale disponibilă începând cu data de 25 Mai 2018.

Drepturi cu privire la prelucrarea datelor personale și dreptul de petiție sau plângere
Conform Regulamentului, în calitate de client frezyderm-romania.ro ai 8 drepturi, care se referă la:
dreptul de a fi informat cu privire la Datele Personale pe care le prelucrăm;
dreptul de acces la datele personale prelucrate/administrate;
dreptul la rectificarea datelor prelucrate și/sau administrate;
dreptul de ștergere a datelor prelucrate atunci când acestea nu mai sunt necesare, sau consimțământul a fost retras, sau a existat o prelucrare ilegală etc;
dreptul la restricționarea datelor personale;
dreptul de a nu fi evaluat prin profilare automată;
dreptul la portabilitatea datelor către alt Operator;
dreptul la opoziție și procesul decizional individual automatizat ce include dreptul de a se opune prelucrării datelor personale.

 

S-ar putea să fie nevoie să ne actualizăm Notificarea de confidențialitate. Cea mai recentă versiune a Notificării de confidențialitate este disponibilă în permanență pe site-ul nostru. Vom comunica orice schimbări semnificative ale Notificării de confidențialitate, de exemplu scopul pentru care folosim datele dvs. cu caracter personal, identitatea operatorului sau drepturile dumneavoastră.