TERMENI ȘI CONDIȚII

Site-ul www.frezyderm-romania.ro, numit in continuare  frezyderm-romania.ro, este proprietatea S.C M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L. cu sediul în Bucuresti, Sector 6, Str. Prelungirea Ghencea, Nr.65 B, Camera 3,  Bl. G, Sc.3, Et.3, Ap.16, cod postal: 061702, înregistrată la Registrul Comerţului din Bucuresti, sub nr J40/1509/2018 , cod fiscal RO38797827, numit in continuare VANZATOR.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

S.C M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul frezyderm-romania.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L. fara acordul prealabil scris al acesteia.

S.C M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul frezyderm-romania.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv S.C M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.

Preturile prezentate nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari S.C M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L. in momentul confirmarii comenzii drept comanda ferma.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari S.C M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L..

S.C M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L. nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

Continutul frezyderm-romania.ro (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit si din colaborarea cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, S.C M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul frezyderm-romania.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci sau de catre importatorii agreati de acestia. S.C M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L. si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specificatiile produselor fara o notificare prealabila.

Modalitati de plata disponibile

Plata produselor comandate de pe site-ul frezyderm-romania.ro se poate efectua in urmatoarele moduri:

– ramburs, in momentul in care coletul ajunge la destinatie. Nu se va achita nicio taxa suplimentara comparativ cu aceea confirmata telefonic sau prin intermediul e-mail-ului. Plata se va face cash, direct curierului care va livra coletul;

cu cardul, modalitatea de plata cu cardul inseamna ca o comanda este achitata integral, online, prin cardul bancar, in momentul in care este plasata. Aceasta plata este realizata in conditii de siguranta.
Dupa trimiterea comenzii, veti fi redirectionat catre pagina NETOPIA mobilPay, unde veti introduce detaliile de plata (datele de pe card). Plata este facuta in lei, la cursul de schimb al bancii de care apartineti (pentru cardurile cu alta moneda decat LEI).
Atentie! Nimeni nu va va cere vreodata codul PIN, numarul cardului sau CIV-ul – nici reprezentantii S.C M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L, nici cei ai procesatorului de plati, nici reprezentantii bancii.

In cazul livrarii unui cadou direct catre o terta persoana, va rugam sa ne contactati inainte de plasarea comenzii, prin e-mail la comenzi@frezyderm-romania.ro. Plata va fi realizata in avans, prin card bancar, iar Vanzatorul va trimite factura fiscala direct catre Cumparator, nu catre terta persoana.

Garantia produselor

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

S.C M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L. nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de S.C M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L. de la acest client.

Politica de retur

Conform Ordonantei de Guvern nr. 130 din 2000, completata de Legea 51 din 2003, cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, produsele cumparate online pot fi returnate, fara invocarea unui motiv anume.

Magazinul online frezyderm-romania.ro se conformeaza 100% legislatiei in vigoare, iar produsele achizitionate de pe site-ul nostru pot fi returnate in termen de 30 zile de la achizitie. Clientii nostri vor primi banii inapoi, mai putin pe cei de livrare.

AtentiePot fi returnate doar produsele aflate in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente. Acestea nu trebuie sa prezinte semne de uzura sau de consum.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin folosirea aceluiasi serviciu de transport prin intermediul caruia s-a facut expedierea. Adresa la care se va face returnarea comenzii este Bucuresti, Sector 6, Str. Prelungirea Ghencea, Nr.65 B, Bl. G, Sc.3, Et.3, Ap.16,CAMERA 2 , cod postal: 061702.

Daca ai nevoie de informatii suplimentare asupra modalitatii de returnare a produselor, la 0722460320 sau scrie la comenzi@frezyderm-romania.ro

Comentariile utilizatorilor pe site-ul frezyderm-romania.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul frezyderm-romania.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. frezyderm-romania.ro isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

PRODUSELE COMERCIALIZATE DE PE SITE-UL NOSTRU SE VÂND DOAR PE TERITORIUL ROMÂNIEI

S.C M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii S.C M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L. si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul frezyderm-romania.ro este gazduit de serverele unei terte firme. S.C M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L.nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. S.C M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L.nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului frezyderm-romania.ro.  S.C M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul frezyderm-romania.ro.  Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului frezyderm-romania.ro este gratuita si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia autohtona si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. S.C M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L. detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului frezyderm-romania.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, S.C M&M INTELIGENT INVESTMENTS S.R.L.  nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe frezyderm-romania.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre client.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului frezyderm-romania.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.